Artikel

STUDIO

 

STUDIO RAKAMAN SUARA

Studio rakaman suara telah dibina seiring dengan radio usim yang kini beroperasi dalam melakukan rakaman suara latar bagi tujuan universiti dan juga tujuan pembelajaran.Studio ini dijadikan sebagai platform tutorial bagi pelajar-pelajar komunikasi khususnya dalam memberikan mereka pededahan berkaitan dengan audio dan juga melatih mereka merakamkan suara buat sumbangan fakulti
dan juga universiti

 

STUDIO RADIO

Studio Radio yang kini beroperasi secara di atas talian yang boleh dilayari di http://radio.usim.edu .my.Studio ini dijadikan sebagai platform tutorial bagi pelajar-pelajar komunikasi khususnya dalam memberikan mereka pededahan berkaitan dengan audio dan juga melatih mereka untuk menjadi seorang peyampai dan juga penyiar yang komersil.

 

STUDIO TV

Studio TV yang kini beroperasi dalam memberi pendedahan akan pengunaan kamera dan juga melatih pelajar-pelajar untuk membuat MCP(muti  Camera Production) dan memberi peluang buat pelajar-pelajar Fakulti untuk berkarya dalam mengangkat imej USIM.

 Fakulti Kepimpinan dan Pengurusan
Universiti Sains Islam Malaysia, Bandar Baru Nilai, 71800, Nilai, Negeri Sembilan, MALAYSIA
Tel: +606-7988182/8184, Faks: +606-798 8252 , Emel : Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.